Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antik - Régi pénzek képes leírás - Antik.tlap.hu
részletek »

Antik - Régi pénzek - Antik.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antik.tlap.hu » Antik - Régi pénzek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aranyérmebolt

Aranyérmebolt

Arany és ezüst érmék, forgalmi sorok, befektető aranyérmék, ezüstérmék forgalmazása. Lehetőség van az érmék cseréjére is. Napi áron vásárolok arany és ezüst emlékérméket, befektető aranyat, ezüstöt. A boltban vásárolt termékeket számlásan adom el, örökös garanciát vállalva eredetiségükért. Növekvő aranyárak mellett a lehető legjobb és legbiztonságosabb befektetés.

Aranypengő

Aranypengő

Gyüjtői weblap régi pénzek, papírpénzek, kitüntetések, jelvények, emlékérmek és plakettek eladása és cseréje, a numizmatika minden ágában, díjtalan szaktanácsadás! Az "Aranypengő" nevű honlapomon, kihasználva az internet, szinte korlátlan kapcsolat- teremtési lehetőségét, egy viszonylag nagyobb darabszámú, anumizmatika szinte minden ágát képviselő csereanyagot kinálok fel cserére, vagy megvételre.

Árpád Érembolt

Árpád Érembolt

Az Árpád Érembolt 1999-óta áll a gyűjtők rendelkezésére a numizmatika tárgykörébe tartozó anyagok széles palettáját kínálva. Kezdve az antik érmék 200db-os kollekciójával, mely a római köztársasági időktől a késő császárkorig valamint a Bizánci császárság idején vert pénzekből nyújt áttekintést, e letünt korok kisplasztikai remekművein keresztül.

Csere-Bere Numizmatika

Csere-Bere Numizmatika

A sok-sok éves (1970) bélyeggyűjtés, pénz gyűjtés során képződött feleslegeimet szeretném ezen az oldalon ajánlani cserére, esetleg eladásra. A cserébe kérek: Magyar régi ezüst, vagy fémpénzek, modern Magyar fémpénzek. Jelenleg bélyeget nem fogadok el cserébe. Természetesen minden egyes cserét megbeszélünk! Ha nincs csere alap vásárolni is lehet. Mindent megteszek, hogy 100%-os tájékoztatást adjak a gyűjtő társak részére. A fotók minden esetben az aktuális eladó termékről készülnek. (ha nem külön jelezem) 15 napos visszatérítési garanciát vállalok amennyiben a megrendelt tétel nem eredeti, vagy nem a rendelt tételt kapta meg a vevő. A szállításokból eredő sérüléskért felelősséget nem vállalok.

Éremshop - Tóth Numizmatika

Éremshop - Tóth Numizmatika

Ha szereti az értékes és ritka pénzeket, akkor nézzen körül web áruházunkban. Ajánlatunkból: - Mária Terézia 1/4 dukát 1749-ből, - Bethlen Gábor tallér 1628-ból, - Mátyás király arany 5000 Forint 1990-ből. Számos termék megtalálható web áruházunkban. Nézelődjön és válogasson kedvére. Termékeink listája rendszeresen frissül. Termékeinkről fényképes eredetiség igazolással rendelkezünk.

Hirdetés
Ezüstforint

Ezüstforint

Az oldal a numizmatika iránt érdeklődőknek, gyűjtőknek, kiváncsiskodóknak készült. Remélem minden érdeklődő kedvét leli majd az érmék ,bankjegyek lapozgatása közben !!! A saját gyűjteményemből azok a darabok, amelyekből több áll rendelkezésre, vagy nem tarozik a gyűjtési körömbe - az oldalon megvásárolhatók vagy elcserélhetők

Magyar papirpénzek

Magyar papirpénzek

A lapon régi magyar papírpénzek, korona, pengő, forint bankjyegyek között böngészhetsz, és ha megtetszik valamelyik darab akár meg is vásárolhatod. Minden bankjegyből csak egy darab van készleten (amiből több van, az fel van tüntetve), nagyobb mennyiségű rendelést nem tudok felvenni. A honlapon eladásra kínált bankjegyek állapota a megadott tartásfoknak megfelelő, a kép szerinti állapotú.

Numizmatik

Numizmatik

Az érem készíttetés a pénzverés ezeréves technológiájával, egy régi előkelő hagyományt valósít meg modern világunkba átmentve. Egy ünnepi alkalomra, az ünnepelt portréját jelképként berakva, köszöntővel vagy idézettel ellátva egy remek emlékérem készíthető. Amelyre, ha évek múltával ránézünk, mosolyt csal majd az arcunkra. Az ünnep alkalmához igazítva Ön kiválaszthatja az alapanyagot, a méreteket és a darabszámot. Így egy díszdobozban komplett ajándékként szolgál. Személyre szabottan olyan egyedi ajándék érem is készíthető, amit igény szerint arannyal vagy ezüsttel futtatunk be. Megajándékozottaik garantáltan egy maradandó emléket fognak hazavinni! A Numizmatik Kft. segítséget nyújt a terv megtervezésétől a megvalósításig!

Numizmatikai szakáruház

Numizmatikai szakáruház

Tekintse meg rendszeresen frissülő numizmatikai kínálatunkat. Oldalainkon antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzek (a Római Köztársaságtól napjainkig), emlékérmek, plakettek, szükségpénzek, pénz- és banktörténettel kapcsolatos emlékek valamint szakirodalom várja vásárlóinkat. Kínálunk még ezeken kívül érem- és bankjegytároláshoz kiváló minőségű berakókat és egyéb gyűjtési kellékeket. Reméljük, talál gyűjteményébe illő darabokat. Megvételre keresünk antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzeket, emlékérmeket, plaketteket, szükségpénzeket, illetve bármely egyéb, a numizmatika tágabb körébe tartozó tárgyat és szakirodalmat. Egyes darabokat és gyűjteményeket készpénzért vásárolunk.

Hirdetés
Részvénykötvény

Részvénykötvény

Ezt a honlapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy látogatóink betekintést nyerhessenek a régi magyar részvények, kötvények, záloglevelek, nyereménykölcsönök, államadóssági kötvények és járadékkölcsönök, egyszóval a "történelmi értékpapírok" csodálatos világába. Mivel a virtualitás korszakát éljük, a mai dematerializált részvények nem foghatóak kézbe. A mai kor embere számára elsőre talán szokatlan lehet az általunk bemutatott materializált részvény-világ. Ezek a régi értékpapírok kézbe vehetőek, bárki megcsodálhatja szépségüket, ötletes egyedi grafikai megoldásaikat. Nem véletlen, hogy egyre gyakrabban találkozunk bankok, biztosítók, különféle pénzintézetek, üzlethelyiségek, hivatalok vagy akár egyszerű irodák, sőt otthonok falain is bekeretezett dekoratív papírokkal. Céljaink között szerepel e dekorációs megoldások népszerűsítése. A bal oldali menü segítségével Ön kiválaszthatja a keresett tevékenységi kört, a jobb oldali szövegmezőben pedig megtalálja az adott profilú részvénytársaságokat ABC szerinti sorrendben. A cégnév mögötti évszámok az alapítás dátumát jelölik. Nagyobb hálózattal rendelkező intézmények esetében felsoroljuk a területi kirendeltségeket, telephelyeket, fiókokat is.

Tuti menü